Julmys

Jag har klippt ihop en liten film från när jag om mina kära vänner bakade ett pepparkakshus! Inget speciellt visar bara hur mysigt vi hade det. Det tog ju ett par timmar och få ihop huset men titta vilket mästerverk!

vitt & vackert


Varm choklad!

Jag kan inte låta bli! Det är ju så mysigt att gå upp på månarna och tillaga en varm kopp choklad. De har väl blivit lite av en dålig vana, iaf om man ska tänka på figuren. Men det kan man ju unna sig i vinterns mörka tider.
Idag blev jag snäppet lyckligare när jag tittade ut genom fönstret. Vacker pulversnö faller ner från himlen men framförallt så är det ljust ute och det gillar vi!


Daniela gets creative



Jag älskar att pyssla och dona på mitt rum! Det är ett sätt för mig att uttrycka känslor och saker som jag inspireras av. Hihi alltid lika roligt. Idag har jag målat mina små byråer, ramar och gjort om en trasig gammal IKEA klocka till en ram åt Jimi hendrix! Trivs oerhört bra i mitt rum men de finns en del kvar att göra.


Varm choklad lindrar mot förkylning, elle?


Ser kanske inte mer sliten ut än vanligt men faan va jag är sliten. Men nu är jag lycklig och gla för jag har en varm kopp choklad. Jag Lyckades jävligt bra vill jag påstå om nu det skulle vara något att skryta med för varm choklad är ju inte i allra högsta svårighetsgrad att åstakomma själv. hehe

Time Bomb

Jag har en papperskorg fylld med snorpapper. Känner mig lagom fräsch vill jag lova. Min förbannade förkylning vill ju inte ge sig av så det ända jag gjort senaste veckan är att titta på film och snyta mig. Sådär lagom trevligt. Har pluggat till FotoB provet också hehe det är inte det ändå jag behöver ta igen i dessa tider. Jag är inte så effektiv av mig eftersom jag ödslar min tid på att redigera bilder istället. Vilket inte är så konstigt, det är ju 100 gånger roligare än att plugga! Har jag rätt eller har jag fel?

































Redigerade en bild på Linn! jag vill också ha stora ögon.

hejhej
hejdå

my sister's keeper


Det hugger till lite i hjärtat och tårarna forsar ner för mina kinder när jag ser på denna film.

RSS 2.0