Kassetböcker? passar mig utmärkt i alla dessa mörka nätter.


Nu är det nog dags att dra sig till sängs. Jag har äntligen hittat ett sätt att somna på kvällarna. Nämligen att lyssna på ljudkasset, otroligt avslappnande mycket och bättre än TVn! Jag är en sådan där typ som somnar lättare med lite ljud runt omkring, annars ligger jag bara och filosoferar om diverse saker som händer i livet. Vilket också leder till långa nätter med dålig sömn. Det finns ännu fler spännande kapitel från "Svalan, Katten, Rosen, Döden" som bara väntar på att jag ska komma å lyssna! Kassetbok, heh kanske verkar lite fånigt men vemfan bryr sig egentligen?

Coola Grabbar


The specials lyssnar jag väldigt mycket på nu för tiden. Diggart!


Genre Uppgift

Porträtt

Natur

Konst

Färdig med bilderna till fotouppgiften nu i alla fall!
Har dock en hel del andra saker att slutföra.

Frisk luft finns i naturen




I helgen plåtade jag lite naturbilder till en genre uppgift i foto B. Resultatet blev hyfsat men jag vet dock inte om jag ska använda någon av dessa bilder.

För övrigt har jag känt mig lite krasslig på senaste tiden. Det går upp och ner kan man säga. Men imorron blir det att bege sig till skolan igen. Jag vet inte men har börjat tänka på vad mitt liv egentligen går ut på. Det är ju roligt att gå i skolan ibland men vissa saker tycker jag bara tar på all min energi i onödan eftersom dom är helt värdelösa att lära sig. Jag kanske ställer för höga krav på mig själv. Jag är ju inte precis ett underbarn som kan allt. Jag får ju kämpa hårt i varje ämne om jag ska få bättre än godkänt och det orkar jag inte. Nån egen fritid måste man ju få unna sig. Japp, så får det bli.


Okt. 20, 2010


WATCH LISTEN TELL


Denna variation är bättre än orginalet! Eller det tycker jag i alla fall och för övrigt gör Watch Listen Tell väldigt många fina kortvideos med olika artister.

Nu blire TV-tittande. "Lite sällskap" med Filip och Fredrik börjar ju nu!


I´ll never, ever, wake up

Just nu skulle det sitta fint med lite kuckelimuckmedicin. Jag är sjuk fast inte på riktig, bara segast i världen och trött 24/7. Inte gör jag det jag borde heller. Sitter mest bara och stirrar eller försöker komma på annat skit att göra bara för att slippa plugga. Så jävla värdelöst! är bara så totalt oinspirerad till allt.  


Hong Kong Garden


Fint äre här i livet men aldrig ska man ta någonting förgivet! Haha där var jag poetisk!
Nej men tänkte bara berätta att livet är ganska fint för tillfället. Åh ja, så ska det få vara tycker jag. Tack å hej leverpastej!

RSS 2.0